Even voorstellen

Ben jij op zoek naar een trouwfotograaf die volgens jouw wensen de mooiste dag van jullie leven vastlegt? Goed dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben Astrid Timmers uit Eindhoven en ik fotografeer al jaren bruiloften met veel passie en enthousiasme. Een groot deel van mijn klantenkring komt uit Brabant, maar ik ben landelijk inzetbaar voor grote en kleine bruiloften. Ben je benieuwd op welke trouwlocaties ik de trouwfotografie heb verzorgd? Ik heb ze voor je op een rij gezet.

Hoe ik werk als trouwfotograaf

Mijn missie is om voor jullie een prachtige trouwreportage te maken. Ik haal voldoening uit het zo spontaan en natuurlijk mogelijk op de foto zetten van echte mensen die zijn zoals ze zijn. Geen gemaakte lach, geen verzameling geposeerde foto’s, maar een reeks beelden vanuit verschillende invalshoeken die de dag weergeven zoals deze echt was. Trouwfoto’s moeten direct het gevoel van die dag oproepen, ook als je ze jaren later terugkijkt, vind ik.

Save the date!

Bekijk mijn portfolio en recente reportages om te zien of mijn werk jou aanspreekt.
Ben je enthousiast en wil je mij als trouwfotograaf voor jouw bruiloft? Leg jouw trouwdatum vast in mijn agenda en ik zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke afspraak. Heb je nog vragen of liever persoonlijk contact? Bel Astrid op 06 - 5262 8918.

Trouwfotografie en meer

Naast mijn werk als trouwfotograaf maak ik o.a. in mijn eigen studio in Eindhoven veel andere fotoreportages, zoals newborn shoots en zwangerschap shoots. Als je het leuk vindt, kun je op de website Astrid Timmers Fotografie mijn andere werk bekijken.