Trouwalbums

De keuze voor een trouwalbum is een zeer persoonlijke keuze. Daarbij maak ik altijd onderscheid tussen de inhoud en de afwerking. De inhoud bestaat uit de layout, keuze van de foto's, lijnen en aanvullende afbeeldingen. Normaal laat ik jullie eerst 25 foto's uitkiezen die je per se in het album wilt hebben. Dan maak ik de inhoud op volgens jullie wensen, die we altijd in de voorbespreking doornemen.

De afwerking bestaat uit de keuze voor de afmeting, het type kaft (leer, kunstleer, linnen etc) en de kleuren. Ook deze nemen we uitgebreid door tijdens onze voorbespreking.

Hieronder vind je een ruime keuze aan mogelijkheden als het gaat om bruidsalbums, ouderalbums en aanvullende producten. Staat er iets niet bij dat je wel wilt hebben? Meld het gewoon, er is heel veel mogelijk!

Fotoalbum in Leer

Zelf vind ik de leren albums toch wel het mooist. Het is een echt natuurproduct en voelt daarom prettig in de hand. Het leren album kan in veel kleuren worden geleverd, hiervan heb ik kleurenstalen in mijn studio liggen die we doornemen tijdens de voorbespreking. In de leren uitvoering kun je nog kiezen uit allerlei opties, zoals:

  • Jullie namen in het leer gestanst
  • Een foto op de voorkant gestikt
  • Afwijkende kleur stiksel

 

Album met fotocover

Luxe Cover

Ook deze luxe opbergdozen worden met de hand gemaakt in Griekenland. Ze kunnen in dezelfde materialen als de fotoalbums worden besteld; leer, kunstleer en linnen. Ook hier bestaat de mogelijkheid tot het stansen van jullie namen op de voorkant en/of het laten stikken van een foto op de voorkant.

luxe schuifdoos

Luxe USB Opbergdoosje

Je krijgt altijd al je huwelijksfoto's van mij op een 8Gb USB stick. Wil je ook deze netjes opbergen en zorgen dat je deze nooit meer kwijtraakt? Bestel dan een Luxe USB Opbergdoosje. Deze is in linnen verkrijgbaar in alle kleuren.

UsbBox