Ik vraag bij reservering een aanbetaling van 25% van het totale bedrag van de overeenkomst. Daarme leggen we jouw huwelijksdatum vast in mijn agenda. Een week voor het huwelijk ontvangen jullie een factuur van de 2e termijn van 25%. Na het huwelijk 50%