Bruidsfotograaf Astrid Timmers

Persoonlijke en professionele bruidsfotograaf

Persoonlijk én professioneel, zo maak ik fotoreportages van bruiloften. Een belangrijke combinatie want natuurlijk wil je professionele foto’s als je een bruidsfotograaf inhuurt. Maar de persoonlijke touch is onmisbaar. Als bruidsfotograaf vind ik het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en eigenlijk niet eens in de gaten hebben dat ik er ben. Alle mooie momenten leg ik op een ontspannen en spontane manier vast.

Lang niet iedereen is gewend om met zoveel aandacht te worden gefotografeerd. Soms leidt dat tot ongemak voor de camera. En natuurlijk wil je dat jouw huwelijksfoto's goed lukken! Daarom ben ik getraind in verschillende technieken waarmee ik er voor kan zorgen dat ook jullie je op je gemak voelen. Ik volg hiervoor regelmatig bijscholing in de techniek die 'Beloved Photography' heet.

Voorbespreking

Een perfect huwelijk is voor iedereen anders. Een perfecte trouwreportage ook. Als bruidsfotograaf zorg ik dat ik jullie wensen inventariseer in een persoonlijk gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en daarbij nemen we de huwelijksdag zelf door, wat voor jullie belangrijke momenten zijn en natuurlijk de stijl van de foto’s. Op die manier kan ik de bruidsfoto’s maken die bij jullie passen en waar jullie nog vaak met veel trots naar terug zullen kijken.
Bekijk mijn portfolio

Mijn tarieven

Als bruidsfotograaf maak ik elke reportage op maat en het is lastig om dit in vaste tarieven uit te drukken. Als leidraad vind je onderstaan drie pakketten, maar andere wensen zijn altijd bespreekbaar en tijdens ons gesprek komen we tot het juiste pakket voor jou. Alle pakketten zijn inclusief fotoalbum, maar ook daarvoor geldt dat er andere combinaties mogelijk zijn. Ik laat je graag de verschillende mogelijkheden zien. Extra albums, bijvoorbeeld in kleiner formaat voor de ouders, zijn ook bij te bestellen (al vanaf €99,-). Een mooie herinnering en verrassing voor je dierbaren!

Heb je nog vragen of wil je Astrid direct als bruidsfotograaf vastleggen?
Vul het contactformulier in of bel 06 - 5262 8918.

Bas en Marieke 1015

 

Fotopakket Basis

4 uur fotografie

€995,-

Fotopakket Uitgebreid

6 uur fotografie

€ 1295,-

Fotopakket Compleet

10 uur fotografie

€ 1995,-

De mooiste albums. Standaard in ieder pakket.

Bij elke bruidsshoot krijg je een mooi album. Dit album is handgemaakt in Griekenland. Verder zijn er talloze mogelijkheden om je foto's te laten afdrukken; denk daarbij niet alleen aan het trouwalbum en eventuele cover zelf, ook zijn er allerlei gift-boxes, waarin je je foto's op kaarten afgedrukt kunt bewaren. Het is teveel om op te noemen en te tonen. Vraag tijdens ons kennismakingsgesprek vooral naar de mogelijkheden!